Layanan Manajemen Properti

Saben dina, luwih akeh wong sing entuk omah nomer loro ing Republik Dominika minangka omah liburan utawa investasi. Tinimbang mbayar hotel, sampeyan bisa nyewa omah saben dina lan digunakake karo kulawarga kanggo liburan.

Vill.Red nyewakake properti, ngatur akun, lan tetep ing wangun tip-top.
Sampeyan bisa entuk dhuwit lan seneng investasi nalika kita nangani kanggo sampeyan nalika ora kanggo nggunakake dhewe. Sampeyan ora kudu ngurus proses rental, pangopènan omah, utawa layanan tamu.

Kita ngupayakake supaya para pemilik bisa tenang amarga ngerti manawa properti kasebut mesthi ana ing tangan sing apik, nyedhiyakake layanan sing apik kanggo para klien rental sing duwe, mbantu para pamilik ngoptimalake kesempatan investasi sewa, njaga reputasi positif lan etika ing pasar sing nuntut iki.

Dadi, Layanan Manajemen Properti apa sing ditawakake?

  • Layanan Sewa
    Kita nggoleki penyewa kanggo properti sampeyan kanthi nyewa jangka pendek / jangka panjang. Kita pribadi mriksa properti sadurunge, sajrone lan sawise manggoni penyewa
  • Rent Koleksi
    Kita priksa manawa celengan digawe ing wektu lan ditransfer menyang akun bank
  • Manajemen Keuangan
    Kita priksa manawa tagihan pangopènan sampeyan dibayar kanthi tepat
  • Reresik lan ndandani
    Kita ngatur kabeh jinis bantuan (pangopènan A/C, tukang pipa, tukang listrik, reresik, lukisan, lsp). We toko kanggo housewares, consumables (sundries), etc., minangka needed utawa dijaluk
  • Perawatan Properti
    Kita nyiapake dhaptar inventaris properti sampeyan lan njaga supaya. Kabeh peralatan omah sing bakal dituku / diganti utawa didandani bakal disetujoni
  • Ngrekam cathetan
    Kita ngirim laporan saben wulan lan dikirim menyang email (biaya, penghasilan, foto kalebu)

Layanan Klien Rental

Kita nyedhiyakake layanan penyewa sing terus-terusan lan luar biasa, kalebu patemon lan salam warga ing bandara kanthi tandha.

We offer on-call bantuan tenant 24 jam dina, 7 dina minggu.

Kita nyedhiyakake transportasi bandara. Supir taksi taksi sing wis disertifikasi iki uga bisa menehi layanan taksi khusus kanggo blanja, wisata khusus, lan kegiatan liyane ing wektu sabanjure kanthi biaya tambahan.

Nalika check-in, penyewa entuk informasi babagan aturan komunitas properti / kondo, nomer darurat, inventaris properti lengkap, peta, informasi restoran lan panyedhiya layanan, lan akeh tips migunani liyane.

Manajemen Properti Umum - Kanggo Non-Rentals

Kita nyedhiyakake LAYANAN PENGURUSAN PROPERTI UMUM sing terjangkau banget kanggo para pamilik sing ora pengin nyewakake properti kasebut, nanging isih mbutuhake perusahaan manajemen mriksa properti kasebut paling ora 1x saben wulan kanggo njamin properti kasebut tetep apik. Prices beda-beda miturut ukuran. Mangga takon.

  • Kita nyebarake properti kasebut kanggo ngilangi kemungkinan jamur utawa infestasi serangga
  • Kita rutin mriksa AC, peralatan, pipa, tekanan banyu, lan komponen listrik kanggo fungsi sing tepat
  • Kita bisa ngresiki nalika dijaluk utawa dibutuhake. Iki uga mbantu ngilangi jamur, bledug, serangga, lan ngilangi bledug konstruksi anyar
  • Kita duwe properti sing dipriksa kanthi rutin kanggo nglindhungi saka nyolong utawa karusakan, sajrone wektu kosong sing suwe, sadurunge utawa sawise kahanan cuaca sing abot.

ORDER WITH US SAIKI:

Hubungi kita kanggo negosiasi Fees Administrasi kanggo Kontrak Jangka Panjang lan Short.

Mbandhingaké listings

mbandhingaké