Sarat lan Ketentuan

Sugeng rawuh ing syarat lan kahanan Villa Red Real Estate, sing ditrapake kanggo panggunaan situs web Villa.Red Real Estate.

Ing ngisor iki minangka syarat lan kahanan ("Ketentuan") sing sampeyan ("Panganggo") bisa nggunakake situs web villa.red ("Situs Web"). Mangga waca kaca iki kanthi teliti. Kanthi ngakses lan nggunakake Situs Web, sampeyan nampa lan setuju kanggo kaiket, tanpa modifikasi, watesan utawa kualifikasi, dening Ketentuan. Katentuan kasebut bisa diowahi utawa diowahi sawayah-wayah kanthi nganyari teks kaca iki. Sampeyan kaiket dening modifikasi utawa revisi kasebut lan mulane kudu ngunjungi kaca iki kanthi periodik kanggo mriksa Ketentuan kasebut.

PENGGUNAAN SITUS WEB SING SING SING SAMPEYAN SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING WEB. (ISI ISI PERJANJIAN KITU, KANGGO SYARAT-SYARAT LAN KABEH KETENTUAN TAMBAHAN LAN WARTA KANGGO, SING SING DIRUTUK "PERJANJIAN". .

1. Akses
Kita bakal menehi akses menyang situs web miturut Ketentuan kasebut.

2. Kewajiban Panjenengan
2.1 setuju ora nggunakake situs web (utawa bagean saka) kanggo maksud apa wae ilegal lan setuju kanggo nggunakake miturut kabeh hukum sing cocog;
2.2 setuju ora ngunggah utawa ngirim liwat Situs web virus komputer, virus makro, jaran trojan, cacing utawa liya-liyane sing dirancang kanggo ngganggu, ngganggu utawa ngganggu prosedur operasi normal komputer;
2.3 ora bakal ngunggah utawa ngirim liwat situs web materi apa wae sing fitnah, nyerang, utawa karakter saru utawa menacing, utawa sing bisa nyebabake gangguan, ora nyaman utawa kuatir sing ora perlu;
2.4 ora bakal nggunakake situs web kanthi cara sing bisa nyebabake situs web diganggu, rusak, kurang efisien utawa efektifitas utawa fungsionalitas situs web kasebut rusak;
2.5 ora bakal nggunakake situs web kanthi cara apa wae sing nglanggar utawa nglanggar hak-hak wong, perusahaan utawa perusahaan (kalebu, nanging ora diwatesi, hak properti intelektual, hak rahasia utawa hak privasi);
2.6 setuju yen yen sampeyan duwe hak, pratelan utawa tumindak marang pangguna apa wae amarga panggunaan Situs web kasebut, mula sampeyan bakal ngupayakake hak, pratelan utawa tumindak kasebut kanthi bebas lan tanpa njaluk bantuan kanggo kita.

3. Rugi
3.1 Sampeyan setuju kanggo tanggung jawab kanthi lengkap (lan menehi ganti rugi marang kita) kabeh pratelan, tanggung jawab, kerusakan, kerugian, biaya lan biaya, kalebu biaya legal, sing ditanggung dening kita lan amarga sampeyan nglanggar Ketentuan kasebut utawa tanggung jawab liyane. njedhul saka nggunakake situs web, utawa panggunaan dening wong liya sing ngakses situs web nggunakake PC utawa akun akses internet.

4. Hak Kita
Kita duwe hak kanggo:
4.1 ngowahi utawa mbatalake, sauntara utawa permanen, Situs web (utawa bagean saka) kanthi utawa tanpa kabar marang sampeyan lan sampeyan konfirmasi yen kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan utawa pihak katelu kanggo modifikasi utawa mundur saka situs web;
4.2 ngganti Ketentuan iki saka wektu kanggo wektu, lan sampeyan terus nggunakake Situs web (utawa bagéan saka) sawise owah-owahan kuwi bakal dianggep minangka acceptance saka owah-owahan kuwi. Sampeyan tanggung jawab kanggo mriksa kanthi rutin kanggo nemtokake manawa Ketentuan kasebut wis diganti. Yen sampeyan ora setuju karo owah-owahan ing Ketentuan, sampeyan kudu langsung mandheg nggunakake situs web.
4.3 Kita bakal nggunakake upaya sing cukup kanggo njaga situs web. Situs web bisa diganti saka wektu kanggo wektu. Sampeyan ora bakal layak kanggo ganti rugi apa wae amarga sampeyan ora bisa nggunakake bagean situs web utawa amarga gagal, penundaan utawa mundur kabeh utawa bagean situs web amarga kahanan sing ora bisa dikontrol.

5. Link pihak katelu
Ing upaya kanggo menehi tambah nilai kanggo Pangguna kita, kita bisa nyedhiyani pranala menyang situs web utawa sumber daya liyane. Sampeyan ngakoni lan setuju yen kita ora tanggung jawab kanggo kasedhiyan situs utawa sumber eksternal kasebut, lan ora nyetujoni lan ora tanggung jawab utawa tanggung jawab, langsung utawa ora langsung, kanggo praktik privasi utawa isi (kalebu isi misrepresentative utawa fitnah) saka kuwi. situs web, kalebu (tanpa watesan) pariwara, produk utawa materi utawa layanan liyane ing utawa kasedhiya saka situs web utawa sumber daya kasebut, utawa kanggo karusakan, mundhut utawa pelanggaran sing disebabake utawa miturut omongane uwong disebabake, utawa gegayutan karo, panggunaan utawa gumantung ing konten, barang utawa layanan sing kasedhiya ing situs utawa sumber daya eksternal kasebut.

6. Ngawasi
Kita duwe hak, nanging dudu kewajiban, kanggo ngawasi kegiatan lan konten sing ana gandhengane karo situs web. Kita bisa nyelidiki apa wae pelanggaran sing dilaporake babagan Ketentuan utawa keluhan kasebut lan njupuk tindakan sing dianggep cocog (sing bisa uga kalebu, nanging ora diwatesi, nerbitake bebaya, nundha, mungkasi utawa nempelake kahanan menyang akses lan/utawa mbusak bahan apa wae saka situs web).

7. Data Panjenengan
We ngormati informasi pribadhi
Sampeyan kudu ngerti manawa:
7.1 yen kita dijaluk dening polisi utawa panguwasa peraturan utawa pemerintah sing nyelidiki aktivitas ilegal sing dicurigai, utawa nalika nampa perintah pengadilan, kanggo nyedhiyakake Informasi Pribadi lan/utawa informasi babagan aktivitas sampeyan nalika nggunakake situs web sing bakal ditindakake;
7.2 Kita duwe hak miturut kabijaksanaan sing cukup kanggo nyritakake rincian panggunaan situs web sing ana hubungane karo, utawa ana ancaman, Prosiding Pengadilan sing ana hubungane karo panggunaan sampeyan, utawa panggunaan sapa wae ing kontrol sampeyan, situs web apa wae sing ana hubungane. karo prakara sing diatur ing Ketentuan iki utawa liya;
7.3 Mangga deleng Kebijakan Privasi kita, sing dadi bagean saka Ketentuan iki.

8. Kekayaan Intelektual lan Hak Gunakake
8.1 Sampeyan ngakoni lan setuju yen kabeh hak cipta, merek dagang lan kabeh hak properti intelektual liyane ing kabeh materi utawa isi sing diwenehake minangka bagéan saka Situs web bakal tetep ing kabeh wektu wewenang kita utawa pemberi lisensi. Sampeyan diijini nggunakake materi iki mung miturut wewenang kita.
8.2 Situs web iki Hak Cipta, Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

9. Notis
Sampeyan bisa ngirim kabar ing utawa gegayutan karo Ketentuan iki liwat email menyang
box@villa.red

10. Batesan Tanggung Jawab
Nalika kita bakal nggunakake usaha sing wajar kanggo verifikasi akurasi informasi sing dilebokake ing situs web, ora ana JAMINAN, apa sing diungkapake utawa diwartakake ing hubungane karo akurasi.
10.1 Situs web diwenehake kanthi basis "as is" lan "as is available" tanpa perwakilan utawa endorsemen. Kajaba kasebut ing syarat-syarat lan kahanan sing kapisah sing ana gandhengane karo produk utawa layanan tartamtu, kita ora menehi jaminan apa wae, kanthi nyata utawa diwenehake, ing hubungane karo situs web, utawa produk utawa layanan sing ditawakake ing situs web apa wae dening kita utawa atas jenenge ( kalebu undhuhan piranti lunak gratis) kalebu nanging ora winates, jaminan sing diwenehake kanthi kualitas puas, kebugaran kanggo tujuan tartamtu, non-pelanggaran, kompatibilitas, keamanan, akurasi, kondisi utawa kelengkapan, utawa garansi sing diwenehake sing muncul saka transaksi utawa panggunaan utawa perdagangan. .
10.2 Kajaba kasebut ing syarat-syarat lan kahanan sing kapisah sing ana gandhengane karo produk utawa layanan tartamtu, kita ora menehi jaminan manawa Situs web utawa produk utawa layanan sing ditawakake ing situs web kasebut kanthi jeneng kita utawa kanggo pihak kita (kalebu download piranti lunak gratis) bakal nyukupi syarat utawa bakal. ora diganggu, pas wektune, aman utawa bebas kesalahan, sing cacat bakal didandani, utawa Situs web utawa server sing nyedhiyakake kasedhiya utawa produk utawa layanan sing ditawakake ing situs web apa wae dening kita utawa kanggo pihak kita (kalebu download piranti lunak gratis) bebas virus utawa kewan omo utawa fungsional, akurat, utawa dipercaya. Kita ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo sampeyan kanggo mundhut konten utawa materi amarga diunggah utawa diundhuh saka situs web.
10.3 Senadyan pranata liyane ing Ketentuan, ora ana sing bakal mbatesi hak sampeyan minangka konsumen.
10.4 Sampeyan ngakoni yen kita ora bisa njamin lan mulane ora bakal tanggung jawab kanggo keamanan utawa privasi situs web lan informasi apa wae sing diwenehake utawa dijupuk saka situs web dening sampeyan.
10.5 Kita ora bakal tanggung jawab ing kontrak, tort utawa liya yen sampeyan ngalami mundhut utawa karusakan nyambungake menyang situs web liwat link hyper-teks pihak katelu.
10.6 Kita ora bakal tanggung jawab, ing kontrak, tort (kalebu, tanpa watesan, kelalaian), pra-kontrak utawa perwakilan liyane (liyane saka misrepresentations fraudulent) utawa metu saka utawa ana hubungane karo situs web utawa produk utawa layanan sing ditawakake ing situs web. manawa dening kita utawa atas jenenge (kalebu download piranti lunak gratis) kanggo:
10.6.1 kerugian ekonomi (kalebu tanpa watesan mundhut bathi, bathi, kontrak, bisnis utawa tabungan sing diantisipasi); utawa
10.6.2 mundhut saka goodwill utawa ajining diri; utawa
10.6.3 kerugian khusus utawa ora langsung utawa konsekuensial; ing kasus apa utawa ora losses kuwi ana ing contemplation saka salah siji saka kita ing tanggal kang acara nyebabake mundhut dumadi.

11. Ngilangi
Ora ana apa-apa sing bakal dianggep minangka waiver dening kita saka nerbitake pranata apa wae sadurunge utawa sabanjure.

12. Kabeh Agreement
Ketentuan iki (kaya sing diowahi saka wektu kanggo wektu) ngemot kabeh persetujuan antarane sampeyan lan kita sing ana hubungane karo subyek sing dicakup lan ngganti persetujuan sadurunge, pengaturan, usaha utawa usulan, ditulis utawa lisan, antarane sampeyan lan kita sing ana hubungane karo perkara kasebut. Ora ana panjelasan lisan utawa informasi lisan sing diwenehake dening salah siji saka kita sing bakal ngowahi interpretasi Ketentuan kasebut. Sampeyan ngonfirmasi manawa, nalika setuju nampa Ketentuan iki, sampeyan ora ngandelake perwakilan apa wae kajaba perwakilan kasebut kanthi tegas wis digawe perwakilan ing Ketentuan iki lan sampeyan setuju yen sampeyan ora duwe obat babagan misrepresentasi apa wae sing durung dadi. istilah saka Ketentuan iki kajaba persetujuan sampeyan sing ana ing Klausa iki ora bakal ditrapake babagan misrepresentasi penipuan apa wae wis dadi istilah Ketentuan iki.

Mbandhingaké listings

mbandhingaké